Ben jij een hippische ondernemer, therapeut, coach of instructeur en wil je online groeien? Natuurlijk Paarden helpt je met marketing voor hippische ondernemers. Naast oprichter van dit platform ben ik ‘in het dagelijks leven’ specialist online marketing en contentmarketing. Ik help je graag op weg met jouw online marketing, website, bedrijfsverhaal en blog. Dat kan bijvoorbeeld met een samenwerking, workshop of adviestraject op maat.

Zakelijke samenwerkingen

Breng je product, dienst of merk onder aandacht bij je doelgroep.

Workshops & Trainingen

Over bloggen, contentmarketing en je verhaal vertellen.

Jouw
bedrijfsverhaal

Jouw unieke verhaal, dé basis van al je marketing en communicatie.

Adviestraject
op maat

Intensief traject voor online groei, afgestemd op jouw doelen.

marketing voor hippische ondernemers

Zakelijke samenwerkingen

Ben je ondernemer in de hippische sector en wil je jouw product, dienst of merk in één keer onder de aandacht brengen bij duizenden liefhebbers van natuurlijk paarden houden, communicatie en gedrag, voeding, verzorging en weidebeheer? Dat kan met een gesponsord artikel, productreview of winactie op de website en social media van Natuurlijk Paarden.

Zakelijke samenwerkingen zijn altijd eerlijk en transparant. Ze worden alleen geplaatst als ze passen bij waar wij voor staan en waarde bieden voor de bezoeker. Een gesponsord artikel, productreview of winactie (inclusief intakegesprek, schrijven van het artikel, een maand bovenaan op de homepage en een Facebook post) is mogelijk vanaf € 250 exclusief btw.

marketing voor hippische ondernemers

Workshops & Trainingen

Wil je leren hoe je online groeit en je bedrijf bekend maakt bij je doelgroep? Echte verhalen plaatsen, die van jouw bezoeker een fan maken? Zorgen dat je goed vindbaar bent en een prachtige bedrijfsblog opzet die je verder brengt? In een workshop of training krijg je mijn online marketing kennis en best practices cadeau en gaan we aan de slag met jouw eigen kanaal.

Een workshop online marketing, contentmarketing of bloggen (één dagdeel, vanaf 5 personen) is mogelijk vanaf € 95 per persoon, exclusief btw en reiskosten. Voor een training op maat maak ik graag een offerte op maat.

marketing voor hippische ondernemers

Jouw bedrijfsverhaal

Alleen met een écht goed verhaal kun je mensen raken en in beweging zetten. Wat is jouw verhaal? Wie ben je, waar sta je voor en waarom ben je anders dan de rest? Welke innerlijke waarden drijven jou om elke dag weer tot het uiterste te gaan voor jouw passie: gezonde en gelukkige paarden? De antwoorden op deze vragen vertaal ik naar jouw unieke bedrijfsverhaal.

Je bedrijfsverhaal is jouw essentie, dé basis van al je marketing en communicatie. Werken vanuit de kern van jouw verhaal geeft een solide basis voor je bedrijf. Je bedrijfsverhaal kennen, uitdragen en leven is een belangrijke manier om je te onderscheiden. Ben je op zoek naar de juiste woorden? Het schrijven van jouw bedrijfsverhaal (inclusief intakegesprek, inlezen en een aanpassingsronde) kost € 750 exclusief btw.

marketing advies voor hippische ondernemers

Adviestraject op maat

Wil je meer halen uit je bedrijfswebsite of blog? Wil je online groeien, mensen aan je binden en klanten van hen maken? Dat gaat anders dan je misschien gewend bent. Marketing gaat niet meer over het rondstrooien van reclameboodschappen. Het gaat over bieden van waarde, en dat doe je door het vertellen van waardevolle verhalen. Verhalen die informeren, inspireren, entertainen en helpen.

Met een adviestraject op maat kijken we naar jouw bedrijf en jouw doelen. Moet je website beter en wil je dat samen aanpakken? Wil je een blog of kennisplatform opzetten en wil je goed van start? Heb je grote plannen voor een nieuw bedrijf en wil je een ijzersterke contentstrategie? Ik kan je helpen met je online strategie en uitvoering. Mijn doel is dat jij na dit traject zonder mij kan. Voor een adviestraject op maat maak ik graag een offerte op maat.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht