[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Een groeiend aantal mensen heeft, naast de reguliere zorg, behoefte aan natuurlijke ofwel complementaire diergezondheidszorg. In de visie van J&A Natuurlijk is complementaire diergezondheidszorg de weg naar een blijvend optimale gezondheid.

judithDoordat het lichaam in balans wordt gebracht met behulp van natuurlijke middelen en maatregelen, kan het natuurlijk zelfgenezend vermogen wat in ieder lichaam aanwezig is, haar werk doen. We noemen dit ook wel onze weerstand.

Ons lichaam kan “weerstand“ bieden aan ziekmakende factoren, zoals bacteriën, virussen, stress, straling etc. Het lichaam wordt in staat gesteld om het immuunsysteem tijdig te activeren zodat ziekteverwekkers geen kans krijgen om het lichaam ziek te maken. Ook zouden reguliere en natuurlijke diergezondheidszorg in goed vertrouwen moeten samenwerken, met als doel een gezond dier en een tevreden diereigenaar.

Natuurgeneeskunde is dus geen laatste strohalm. Juist door samenwerking van de reguliere en natuurlijke diergezondheidszorg, complementair aan elkaar, kunnen we hele mooie resultaten bereiken. Een goed voorbeeld hiervan is het initiatief O’lijf. Sinds 2006 zijn we in de afgelopen 8 jaar uitgegroeid van een tweemans-zaak tot een praktijk met landelijk werkterrein, en die onderdeel uitmaakt van het complementair specialistenteam genaamd CNG – O’Lijf. Binnen O’Lijf staat J&A garant voor de invulling van de tak Veterinaire Natuurgeneeskunde.

We werken graag in deze teamvorm, omdat we u op deze manier, met de complementaire disciplines, op vrijwel iedere gezondheidshulpvraag een passend antwoord kunnen geven voor kleine huisdieren, paarden en in de veehouderij.

 

Hartelijke groet,

Judith Adriaansens

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]

J&A Natuurlijk
www.janatuurlijk.eu

JA-natuurlijk

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

CNG Olijf
www.cng-olijf.nl

cng-olijf

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

> Bekijk hier de artikelen van Judith

[/vc_column][/vc_row]

Comments

  1. Hoi ik heb uw naam van iemand van t cushing forum… komt u toevallig ook in buurt van etten-leur om paarden te behandelen?

Leave a Comment