Marketing voor paardenprofessionals

 

Word relevant voor je klant

Jij kunt het verschil maken in het leven van paarden én hun mensen. Dat wil je ook! Maar hoe krijg je ze mee in jouw verhaal? En hoe vinden ze jou en worden ze klant? Mail me je vraag, maak een afspraak of kijk hieronder waar ik jou mee kan helpen.

Mail je vraag

Waarom ik jou kan helpen

Adviseur én doelgroep

Ik ben jouw marketing adviseur en doelgroep in één. Ik snap wat jouw klant wil. Ik weet hoe je ze bereikt en zorgt dat ze joú vinden.

Praktisch en concreet

Adviessessies via Skype waar en wanneer het jou uit komt – of – in één middag samen concreet aan de slag met jouw marketing acties.

Juiste achtergrond en ervaring

Ik heb de juiste opleiding en ervaring en volg continu de laatste (online) marketing cursussen. En natuurlijk snap ik jouw liefde voor paarden.

Vertel jouw unieke verhaal.
Word relevant.
Bied waarde.

Jij kunt het verschil maken in het leven van paarden en hun mensen. Dat wil je ook! Door écht relevant te zijn en jouw waarde helder te kunnen verwoorden, bereik je meer klanten. Zij willen met liefde voor jouw product of dienst betalen. Omdat jij hen helpt, inspireert en waarde biedt. Zo zorg jij voor meer gezonde en gelukkige paarden.

Maar hoe maak je mensen duidelijk wat jouw waarde is? Wat jij bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van hun paard? Hoe belangrijk het is wat jij doet, en dat je daar ook voor betaald mag krijgen?

Communicatie is de brug tussen je bedrijf en de wereld, de verbinding. Alleen door jouw visie en verhaal te delen, weten mensen van je product of dienst en wat het bijdraagt aan hun leven. Dit werkt alleen als je spreekt vanuit je hart, met richting, in een vorm die bij je past.

Ik ben Linda Lebesque

Ik wil zoveel mogelijk gezonde en gelukkige paarden. Samen kunnen we de wereld transformeren naar een plek waar paardenwelzijn de norm is. Wat wij nu doen, heeft meer impact dan ooit. Daarom help ik professionals en ondernemers in de paardenbranche met het hart op de juiste plek om zoveel mogelijk klanten te vinden. Dat doe ik met marketing en communicatie die raakt, met minder tijd, geld en moeite.

 

Word relevant voor je klant

Marketing advies

1-op-1
Adviessessies van 1 uur

Live of via Skype

1, 3, 5 of 10 sessies aan de slag met jouw marketing.

> Marketing advies

Identiteit & Merkverhaal

1-op-1
Live werksessie van 4 uur

Dé kern van je bedrijf
Wie ben je, waar sta je voor, waarom ben jij uniek.

> Identiteit & Merkverhaal

Blog & Social media Plan

1-op1
Live werksessie van 4 uur

Relevantie, waarde, bereik.
Je gaat naar huis met een concreet uitgewerkt plan.

> Blog & Social media Plan

Word gratis lid van de Facebook groep Marketing voor Paardenprofessionals

  • Gratis tips, tools en advies van mij voor jouw marketing, communicatie en website.
  • Relevante blogs en artikelen die je verder helpen.
  • De kans om op aangewezen momenten jouw bedrijf te promoten.

Een besloten reclamevrije Facebook groep. Een positieve omgeving om je vragen te stellen en elkaar te helpen. Word gratis lid.

Word lid van de groep