Voor paardenprofessionals

Jij wil bijdragen aan een wereld waarin mens en paard in harmonie samenleven. Waarin paarden in hun natuurlijke behoeften worden voorzien, met respect worden behandeld en gezond en gelukkig zijn. Samen kunnen we welzijn en gezondheid van paarden drastisch verbeteren. Door mensen anders te leren kijken, denken, voelen en doen. Hen losmaken van wat ze vroeger leerden op de manege, oude tradities en beperkende denkbeelden.

Als paardenprofessional kun je het verschil maken in het leven van paarden én hun mensen. Dat wil je ook. Het liefst is dat het enige wat je doet, dag in dag uit. Maar hoe krijg je ze mee in jouw verhaal? Wat wil je klant eigenlijk écht? En hoe vinden ze jou?

Dit is precies waar ik jou mee kan helpen.

Ik ben Linda Lebesque

Ik geloof dat we de wereld samen kunnen transformeren naar een plek waar welzijn van mens, dier en natuur centraal staat. Juist nu hebben onze handelingen meer impact dan ooit. Wij kunnen écht het verschil maken. Met de mogelijkheden van nu kunnen we online inspireren en verbinden. En zo heel veel klanten en hun paarden helpen. Om dit te bereiken help ik paardenprofessionals om te communiceren vanuit hun hart, met richting en in een vorm die bij ze past. Alleen als dit in balans is krijg je effectieve communicatie die jou en je klanten raakt. Je bereikt meer met minder geld, energie en moeite.

 

Communicatie met hoofd en hart

Communicatie raakt alleen als je spreekt vanuit je hart, met richting, in een vorm die bij je past. Ik help jou om dit helder te krijgen en zo je dromen en ambities waar te maken. Je bereikt meer met minder geld, energie en moeite.

Waarmee ik kan je helpen

Blogcoaching

Leer succesvol en zinvol bloggen voor je bedrijf. In 3, 5 of 10 sessies leer je doelen stellen voor je blog, aantrekkelijk schrijven voor je doelgroep en onderwerpen bedenken die raken.

Meer over blogcoaching

Advies & Training

Losse sessies van een uur waarin ik je help met al je vragen over marketing en communicatie. Via Skype of ‘in het echt’. Van een goed uitgedacht plan tot het instellen van tools. Investering: € 95 per uur

Stel je vraag

Je Bedrijfsidentiteit

Ontdek de kern van je bedrijf. Jouw waarom, missie, visie en waarden. Dit is dé basis van al je communicatie. 5-weeks trainingsprogramma met live sessies, coaching en kant en klaar eindproduct.

Meer over identiteit