Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.natuurlijkpaarden.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is eigendom van NatuurlijkPaarden.nl (onderdeel van Communicatieregelaar). Alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en gephotoshopt (zo niet dan is dat aangegeven). Hier berust auteursrecht op.

Er mag zonder onze toestemming niets gedupliceerd of gebruikt worden. Daarnaast mag je alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken als je duidelijk teruglinkt naar NatuurlijkPaarden.nl. Lees dit voor meer informatie.

Inhoud

NatuurlijkPaarden.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van NatuurlijkPaarden.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

De inhoud die op dit moment op NatuurlijkPaarden.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Aansprakelijkheid

Natuurlijkpaarden.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van NatuurlijkPaarden.nl. NatuurlijkPaarden.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op.