Over Natuurlijk Paarden

NatuurlijkPaarden.nl publiceert blogs boordevol  kennis en inspiratie over natuurlijk paarden houden, natuurlijke voeding, communicatie en gedrag, gezondheid, verzorging en weidebeheer. Gestart vanuit passie voor gelukkige en gezonde paarden, om paardenliefhebbers te informeren, inspireren en helpen om de beste natuurlijke manier te vinden voor hen en hun paard.

Marianne Gloudemans - Coördinatie & Redactie

Schrijven, dat doe ik graag. Maar schrijven over dieren is mijn passie. Met mijn blogs en foto’s hoop ik je te informeren en te inspireren hoe je het met je paard op een natuurlijker manier kan aanpakken. Je zult veel lezen over onze eigen paarden, die mijn eigen grote inspiratiebron zijn en perfect aangeven wanneer zij zich prettig voelen. Ook wil ik met je delen welke stappen wij zelf zetten om de leefomgeving van onze paarden nóg beter, interessanter, paardvriendelijker en duurzamer te maken. Zodat je misschien op een idee wordt gebracht en dat bij jou in de weide of paddock in praktijk brengt. Want alle kleine stappen die we samen zetten, maken uiteindelijk een heel groot verschil!

Linda Lebesque - Oprichter

Mijn passie voor gezonde en gelukkige paarden zit diep. Begonnen bij een standaard manege en woon nu in een boshuis met een klein paardenparadijs in de achtertuin. Met dit platform wil ik jou bewust maken en inspireren hoe je het verschil kan maken. Voor jezelf én voor anderen, voor mensen en dieren. > Mijn Paddock Paradise op 2000 m2


Gastbloggers
 
 

Filippien Koornneef

Filippien koornneef

Adviseur ontwikkeling en onderhoud van gezonde weiden voor paarden
Blogs | Landerade

Harold van Zandvoort

Image

Fotograaf
Blogs | HvZ Fotografie

 

Sietske Metz

Image

Eigenaar kwekerij Arborealis en Paard&Plant
Blogs | Paard&Plant

Margreet Bouwmeester

Margreet Bouwmeester

Awareness trainer voor paard en ruiter – Centered Riding training & opleiding
Blogs | Alona

Klaas Feuth

Hoefspecialist Klaas Feuth

Hoefspecialist
Blogs | Hoefspecialist Klaas Feuth 

Praat mee op Facebook