NatuurlijkPaarden.nl is een onafhankelijk kennis- en inspiratieplatform over natuurlijk paarden houden, natuurlijke voeding, communicatie en gedrag, verzorging en weidebeheer. Gestart vanuit passie voor gelukkige en gezonde paarden, om paardenliefhebbers te informeren, inspireren en helpen om de beste natuurlijke manier te vinden voor hen en hun paard.

Linda Raakt

Natuurlijk Paarden is een initiatief van Linda Raakt, adviesbureau voor bedrijven en organisaties die bijdragen aan de transitie naar een betere, groenere wereld. Die bedrijven help ik om hun unieke verhaal te vertellen, mensen daarmee te raken en te verbinden aan hun missie. Dat uit zich in adviestrajecten over contentmarketing, storytelling en de customer journey met de website als centraal punt.

Zakelijke mogelijkheden

Ben jij een hippische ondernemer, therapeut, coach of instructeur en wil je online groeien? Natuurlijk Paarden helpt je met marketing voor hippische ondernemers. Naast oprichter van dit platform ben ik ‘in het dagelijks leven’ specialist online marketing en contentmarketing. Ik help je graag op weg met jouw online marketing, website, bedrijfsverhaal en blog. Daarnaast is het mogelijk om een zakelijke samenwerking aan te gaan.

Over de oprichter

Ook ik ben gewoon begonnen bij een manege, maar al snel bleek dat het ‘zelf doen’ bovenaan mijn wensenlijstje stond. Van mijn verzorgmerrie mocht ik een veulentje fokken en haar heb ik nu nog steeds. De kudde is alleen wel wat aangevuld en bestaat nu uit een quarter en een niet gevlekte paint waar ik geen western (meer) mee rijd. Door hen ben ik in aanraking gekomen met alles wat niet standaard is. Voeding, natuurlijk huisvesten, andere manieren van trainen, natuurgeneeskunde… Het totaalplaatje voor een gezond en gelukkig paard. Sinds 2012 heb ik mijn paarden aan huis, eind 2014 hebben we ons droomplekje gevonden. > meer over mij

Contact

Heb je een zakelijke vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.