Over Natuurlijk Paarden

NatuurlijkPaarden.nl is een onafhankelijk kennis- en inspiratieplatform over natuurlijk paarden houden, natuurlijke voeding, communicatie en gedrag, verzorging en weidebeheer. Gestart vanuit passie voor gelukkige en gezonde paarden, om paardenliefhebbers te informeren, inspireren en helpen om de beste natuurlijke manier te vinden voor hen en hun paard.

Linda Lebesque – Oprichter & Adviseur

Mijn passie voor gezonde en gelukkige paarden zit diep. Begonnen bij een standaard manege en woon nu in een boshuis met een klein paardenparadijs in de achtertuin. Met dit platform wil ik jou bewust maken en inspireren hoe je het verschil kan maken. Voor jezelf én voor anderen, voor mensen en dieren. Ik help paardenprofessionals en wereldverbeteraars communiceren vanuit hun hart, met richting en in een vorm die bij ze past. Jouw unieke verhaal, wat je klant nodig heeft en wat en hoe jij dit deelt staan centraal. > Mijn Paddock Paradise op 2000 m2

Cynthia Muller – Natuurgeneeskundige

Ik geloof dat een andere kijk op gezondheid en welzijn, zowel fysiek als mentaal, het leven zoveel beter en rijker maakt en ook zoveel nieuws kan brengen. Voor jou, je dier en voor jullie als team. Als gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut kan ik jullie meer vertellen over gezondheid en welzijn met behulp van de natuurgeneeskunde. Ik hoop je door mijn blogs te kunnen inspireren!


Gastbloggers

Hier vind je binnenkort meer informatie over onze gastbloggers. Wil je ook gastbloggen voor Natuurlijk Paarden? Stuur dan even een mailtje naar info@natuurlijkpaarden.nl.


Praat mee in onze Facebook Community