Cynthia Muller

Hoi, leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Cynthia, natuurgeneeskundig diertherapeut en blogger bij Natuurlijk Paarden. Ik geloof dat alles in het leven met elkaar verbonden is en dat niets zonder reden gebeurt. Gezondheid, van mijzelf en mijn dieren, is een centraal thema in mijn leven. Ik wil mens en dier helpen weer één team te worden.

Bekijk Cynthia's artikelen >

Mijn leerpaard Heaven

Ik ben anders gaan kijken naar het houden van paarden en natuurlijke diergezondheidszorg sinds ik mijn eigen paard heb. In 2007 heeft mijn Braziliaanse schone Heaven ervoor gezorgd, na mijn korte zoektocht naar een leerpaard voor mijn studie, dat het tijd was dat ze die taak op zich nam. Door Heaven ben ik anders naar huisvesting gaan kijken. Een paard 23 uur per dag in een stal opsluiten was toch anders toen het ineens mijn eigen paard was. Ditzelfde geldt voor voeding, trainen en gezondheid. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat ze nu, samen met mijn 2 andere paarden, thuis kan genieten van alle vrijheid.

Natuurpraktijk Dier en Advies

In mijn praktijk Dier&Advies coach ik jou als eigenaar op weg naar een gezonder dier. Ik wil je bewust maken van het feit dat jouw dier, net zoals Heaven bij mij, niet voor niets in jouw leven is gekomen. De relatie tussen jou, je dier en jullie als geheel staat hierbij centraal. Als een van jullie uit balans is, of dit nu fysiek, mentaal of energetisch is, dan zie je dit terug bij de ander. Ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak van het probleem en het verhaal van jouw dier. Je kunt bij mij terecht voor natuurgeneeskundige consulten, energiewerk, revalidatietrajecten en bewegingstherapie (massage, passieve bewegingstherapie, cranio touch en medical taping).