Wil je jouw paard voor eeuwig vastleggen in een uniek kunstwerk? Professioneel opgeleide kunstenares én goede vriendin Magdalena Kalenin schildert paarden levensecht en zet ze in het licht. Ze maakt prachtige paardenschilderijen en portretten in opdracht.

paardenschilderij laten maken

Je paard laten schilderen

Magdalena schildert je paard vanaf een foto. Je kunt kiezen voor een exact evenbeeld, of met een deels vervaagde of effen achtergrond. Ze kan het beeld helemaal aanpassen naar je wensen. Ze werkt met acryl en olieverf. Omdat elke opdracht anders is, zijn prijzen in overleg. Een indicatie voor een paardenschilderij in acryl van formaat 100×100 cm is bijvoorbeeld € 400,-. Kleinere én grotere formaten zijn ook mogelijk.

paardenschilderijen laten maken

Over Magdalena Kalenin

Magdalena Kalenin is geboren op 18 januari 1979 in Szczecin, Polen. In 1999 studeerde ze cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantina Brânçusi.

paard laten schilderen

Van 2000 tot 2005 studeerde ze aan de Academie voor de Schone Kunsten in Poznań aan de faculteit voor artistiek onderwijs. Ook hier studeerde ze cum laude af, met specialisaties in schilderkunst en kunstpedagogiek.

Magdalena nam deel aan tentoonstellingen in binnen- en buitenland en won verschillende kunstprijzen. Ze woont met haar gezin in Kleve, Duitsland. Naast de zorg voor haar dochter maakt ze vrij werk en schildert ze portretten en paardenschilderijen in opdracht.

Wil je meer weten over een schilderij van jouw paard? Stuur Magdalena een bericht via het contactformulier of mail naar magdalenakalenin@gmail.com.