[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Van kind af aan heb ik me altijd erg betrokken gevoeld bij het welzijn van mensen, dieren, bomen, planten en Moeder Aarde. Voor mij was het vanzelfsprekend om daar telepathisch informatie mee uit te wisselen en ik geloofde onvoorwaardelijk dat er veel meer was tussen hemel en aarde.

anitaTijdens mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik kom doen, heb ik via diverse richtingen, opleidingen, banen en levenslessen bij elkaar kunnen brengen wat ik altijd al graag wilde doen. Kennisoverdracht, begeleiding van gedrag en gezondheid middels heling en communicatie, helderheid, openheid en natuurlijke verbondenheid zijn aangeboren talenten die zowel van pas komen/kwamen in commerciële banen als in holistisch werk.

Naast de opleiding tot Bach Bloesem Practitioner, integreer ik therapeutische opleidingen voor Kinderen/jeugd en Volwassenen, opleiding en lessen van sjamanen (uit verschillende culturen) en diverse workshops en cursussen op verschillende vlakken. Ook van de dieren heb ik heel veel lessen mogen ontvangen die ik nu mag inzetten voor mensen en dieren.

Mijn missie is bij te dragen in het welzijn en de groei in bewustzijn waarin we nu met elkaar op weg zijn naar een nieuwe periode op aarde. Herinneren wie we zijn, heling voor mens, dier en moeder Aarde, ont-wikkelen, door persoonlijke consulten met mens en dier en het geven van workshops aan groepen zijn mijn doel.

Hartelijke groet,

Anita Vuurman

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]

Geheel Licht
www.geheellicht.nl

CNG Olijf
www.cng-olijf.nl

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

> Bekijk hier de artikelen van Anita

[/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment