[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Dagelijks heb ik verschillende paarden van alle rassen en standen in de hand om hen te helpen beter in hun vel te komen zitten.

bianca boonackerWat in 1995 begon met het trainen voor shows en het op gevoel trainen van getraumatiseerde paarden, groeide uit tot een met kennis en inzicht onderbouwd steeds heler en krachtiger en waarachtiger werkend levenswerk in het belang van het paard. Door enorm veel bij te leren, maar vooral door de paarden zelf, kwam ik steeds dichter bij het paard.

Het hele wezen paard, zijn anatomie, zijn natuurlijke staat van zijn, de universele wetmatigheden verankerd in zijn wezen en anatomie en hoe het geheel werkt, ik heb het mogen ervaren en werk er dagelijks mee.

Ik werk vanuit contact met paarden en contact met de aarde. Ik verzorg helingstrajecten voor paard én mens, revalideer paarden, help getraumatiseerde paarden, paarden met gedragsproblemen of rijtechnische problemen. Gelukkig mag ik ook les geven en trainen voordat er problemen zijn en kan ik zo helpen gezonde paarden een gezonde evenwichtige start te geven.

Hoeveel studies ik ook gedaan heb, niets weegt op tegen wat ik door de jaren heen van alle paarden zelf mocht leren. Met mijn artikelen wil ik jullie daar graag deelgenoot van maken, zodat je geïnspireerd kunt raken, inzichten kunt verdiepen en nog dichter bij je maatje komt te staan.

Heel erg veel plezier bij het lezen, en veel liefde voor je edele maatjes! Mocht het lezen vragen oproepen, contact mij gerust, ik help je graag.

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/2″]

Hartelijke groet,

Bianca Boonacker
2bONEdressagePlus.com

2bONE logo kleur medium (rgb)

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

> Bekijk hier de artikelen van Bianca

[/vc_column][/vc_row]

Comments

  1. Hoi, Ik zou graag mails ontvangen met nog meer intresante informatie. Groetjes Viola

Leave a Comment