[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Na het behalen van mijn Havo- diploma studeerde ik Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Na het behalen van dit diploma in 2004 heb ik me verder gespecialiseerd in oedeemtherapie en oncologie en was werkzaam bij o.a. twee particuliere praktijken. In 2008 studeerde ik af als osteopaat voor paarden en honden aan de International College for Research on Equine Osteopathy (ICREO).

fotoDaarna heb ik nog een aantal cursussen gevolgd bij o.a. de Silverlinde in Breda en de cursus Lecherantenne bij Erik Laarakker. In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk Animal in Motion. De afgelopen jaren is de praktijk flink gegroeid. Consulten met kleine huisdieren, honden en katten, vinden voornamelijk plaats op mijn eigen praktijk in Zuilichem, waar twee behandelruimtes en kleine wachtruimte gerealiseerd zijn. Ook hebben we een bescheiden behandelstal, waar ‘spoedgevallen’ of paarden die buiten mijn regio vallen, behandeld kunnen worden. Daarnaast is er de afgelopen jaren een krachtige, intensieve samenwerking met andere holistische therapeuten ontstaan, onder de noemer CNG O’Lijf. Met dit brede team van specialisten die elkaars vakgebied kennen, naar elkaar luisteren en kennis en kunde met elkaar delen, kunnen we voor vrijwel alle diersoorten een totaalpakket aan natuurlijke diergezondheidszorg aanbieden. Sinds 2014 beschikken we over een prachtige locatie in Cromvoirt, waar alle ruimte is om paarden en honden te behandelen, en tevens gemakkelijk combiconsulten met een of meerdere disciplines te kunnen plannen.

Mijn missie is met een holistische kijk, aandacht voor dier en baas, oorzaakgericht en authentiek, werken met dieren, op een zodanige manier dat blokkades opgeheven worden en dieren -letterlijk- weer lekker in hun vel komen te zitten.

Hartelijke groet,

Christel Dubbeld

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]

Animal in Motion
www.animal-in-motion.nl

 

animal-in-motion

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

CNG Olijf
www.cng-olijf.nl

cng-olijf

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

> Bekijk hier de artikelen van Christel

[/vc_column][/vc_row]

Comments

  1. Graag zou ik met je in contact komen voor onze Golden Retriever Ben van 15 jaar oud. Hij is nog blij, maar heeft last van zijn lijf. Osteopathie doet voor mijzelf (kleine) wonderen en ik vroeg me af of dat voor onze Ben ook van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Ook ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor.
    Hoop van je te horen en met vriendelijke groet
    Marijo Burgerding

Leave a Comment