teek paard lyme awareness maand

Lyme Awareness maand bij Natuurlijk Paarden

In Natuurlijke gezondheid paard, Persoonlijk by Linda Lebesque1 Comment

De maand mei is uitgeroepen tot internationale Lyme Awareness maand. Voor Natuurlijk Paarden is dit een mooie aanleiding om flink veel aandacht te besteden aan Lyme bij paarden. Niet in het minste geval omdat bij mijn eigen paard Lucky pas de Borrelia bacterie is ontdekt.

In de eerste instantie schrok ik namelijk heel erg en zag ik allerlei doemscenario’s passeren. Nu zijn behandeling gestart is zie ik het elke dag weer beter met hem gaan en heb ik het vertrouwen dat het helemaal goed komt.

Natuurgeneeskunde en Lyme bij paarden

Ik kies in dit traject heel bewust voor een natuurgeneeskundige behandeling en zal jullie hierover dan ook alles vertellen. Ik geef achtergrondinformatie, vertel over de behandeling en hoe het met hem gaat. Natuurlijk word ik hierin ondersteund door een team van natuurgeneeskundigen en andere specialisten. Vind je dit interessant? Hou de site dan de komende maand goed in de gaten!

We beginnen komende zaterdag met een artikel over zijn symptomen en het natuurgeneeskundig consult van Ilonka. Heb je specifieke vragen die je beantwoord zou willen zien in een artikel of wil je je eigen ervaringen met ons delen? Neem dan contact met me op.

 

Bron afbeelding: 1

Comments

  1. hoi , ik ben Sas en 2 van mijn Paardjes hebben Lyme , ik heb er jaren mee lopen tobben want de ene DA zei .. We kunnen niks en nu zegt weer een andere dat het wel kan , binnenkort wil ik dat de behandeling begint om ze op z’n minst te stabiliseren ! Ik ga jullie avontuur ook op de voet volgen , ik ben benieuwd !! Grtz Sas

Leave a Comment