Meest gelezen in juli

In Natuurlijk paarden houden, Natuurlijk weidebeheer, Natuurlijke gezondheid paard, Natuurlijke paardenvoeding by Linda Lebesque4 Comments

Elke maand zet ik de populairste artikelen op een rijtje. Welke artikelen waren populair in juli? Hieronder zie je de top vijf van meestgelezen artikelen.

1. De leukste paddock paradise foto’s van Pinterest

Zoals jullie misschien wel weten ben ik behoorlijk fan van het paddock paradise systeem. In dit artikel liet ik jullie mijn favoriete paddock paradise foto’s van Pinterest zien.

2. Review Metazoa paardenvoer

Ik voer mijn paarden nu al een tijdje Metazoa paardenvoer – de Metazoa SuperFit Broxxx – en ik ben heel enthousiast. In dit artikel lees je mijn review over Metazoa paardenvoer.

3. Kijk mee met Natuurlijk Paarden week 30

Nieuw op Natuurlijk Paarden, kijk een weekje met ons mee! In week 30 was ik vooral bezig met weideonderhoud, opruimen, schoonmaken en hooinetten uitproberen.

4. Kruiden voor paarden: zelf een kruidenstrook maken

In dit artikel lees je hoe ik mijn kruidenstrook heb ingezaaid. Aangezien paarden in de natuur veel diverser eten dan wij ze meestal voeren, leek een kruidenstrook me een mooie aanvulling. Mijn plan is om – als de bloemen en kruiden tenminste willen groeien – de paarden af en toe te laten ‘snacken’ van de kruiden.

5. Zout aanbieden aan paarden

Onvoldoende zout in de voeding van je paard kan leiden tot abnormaal eetgedrag, zoals overmatig likken en kauwen, zoute dingen af willen likken (jouw zweet bijvoorbeeld) of eten van zand of vuil. In dit artikel lees je hoe ik zout aanbied aan mijn paarden.

Leave a Comment