Teken? Ze geven een teken!

In Natuurlijke gezondheid paard by Anita Vuurman1 Comment

Wat is er toch aan de hand? Enkele weken geleden verwijderde ik weer een teek en deze mij liet weten “Wij zijn ook slechts besmet”. Dat is waar. De infectie wordt ook verspreid door andere insecten. Veel mensen zijn daarvan nog niet op de hoogte en de hetze tegen de teken lijkt nu steeds groter te worden. Belangrijk dus om te delen dat hen uitbannen niet het probleem oplost.

Maar blijkbaar was de boodschap nog niet compleet. Want er volgde nog een belangrijke aanvulling; wie zijn de mensen om te denken dat ze intelligenter zijn dan de natuur? We horen en lezen over steeds meer resistentie tegen antibiotica, muterende virussen enzovoorts.

En steeds weer wordt er vanuit wetenschap en mentale perspectieven gezocht naar de oplossing om uit te roeien wat ons niet uitkomt. Of het dan gaat om ‘ziekte’verwekkers, ongewenst  gedrag, diersoorten, volkeren of wat dan ook.

Maar eigenlijk kunnen we er niets aan doen. We zijn zelf ‘slechts’ besmet! Door manipulatie van opvoeding, overtuigingen, scholing, media, onnatuurlijke/gemanipuleerde voeding(smiddelen), straling, vaccinaties en chemicaliën raken we meer en meer gedesoriënteerd. Verwarring, verlies van helderheid in weten en voelen, matige gezondheid, verslavingen (geld, macht, liefde,
erkenning, genotsmiddelen), onnatuurlijke levensstijlen maken dat we steeds verder af komen te staan van de natuur, van onze natuur. We zijn besmet en geven het door?

Maar de intelligentie van de natuur is zo groot, dat ze steeds weer de balans zal herstellen. Steeds weer krijgen we de kans om terug te gaan naar een natuurlijk evenwicht. En als we met een klein signaal het niet oppakken, dan komen er stevigere signalen. Het teken van de teken is duidelijk. Ga terug naar je natuur. Wees wie je echt bent, voed je met dat wat je lichaam echt voedt (op alle vlakken) en kies voor dat, wat je lichaam kan herkennen en wat gezondheid en heling brengt.

Dus don’t shoot the messenger!

Laten we met mildheid kijken naar de teken. Laten we met mildheid naar onszelf en anderen kijken. We kunnen er niets aan doen. We zijn slechts besmet. Zij kunnen er niets aan doen. Ze zijn slechts besmet.

Wel kunnen we ervoor kiezen om terug te gaan naar onze natuur. Onszelf weer te kennen en zijn, weer te verbinden met de natuur en de aarde. We kunnen elkaar wakker schudden, erover delen en elkaar herinneren.

Haal de doos van je hoofd en kijk eens eerlijk naar jezelf en je eigen leven. Wat was je droom als kind? En hoe is het eigenlijk nu? Is je leven zo geworden? Ben je aan het doen wat je zo graag wilde
gaan doen? En wil je het op deze manier tot het einde van je leven blijven doen?

Mijn boodschap hoeft niet gedeeld te worden. Deel jouw boodschap! Deel jullie boodschap! Laat je natuurlijke interesse en passie je pad zijn en deel vanuit je ervaringen, inzichten en kennis. Breng jouw unieke zijn in en wees door al jouw wijsheid en ervaring een medicijn voor jezelf, voor anderen en voor moeder Aarde. Iedereen heeft een eigen stukje van de sleutel. Dus laat het stromen en deel over je ervaringen en inzichten, deel over voeding, straling, geneeswijzen, opvoeding, boodschappen van de natuur, van de engelen, wat je maar wilt. Het is onze natuur om dat met elkaar te doen en de natuur moedigt ons constant aan.

Laten we met mildheid gaan kijken naar omstandigheden. Het zijn geen lasten, pesterijen of tegenwind. Het zijn natuurlijke geschenken om ons terug te brengen bij onze natuur. Het zijn geschenken om ons terug te brengen naar een natuurlijke, gezonde balans. De mensheid heeft al een ervaring dat een eenzijdige ontwikkeling ons niet verder brengt. Laat karma nu de gelegenheid krijgen om het anders te doen.

Dank jullie wel teken! Dank voor jullie teken!

Verder zie ik vooral dat wanneer iemand niet helemaal zijn/haar potentieel leeft er op allerlei manieren aan het immuunsysteem ‘geknaagd’ kan worden. Dieren hebben daarin hun eigen stuk maar spiegelen natuurlijk ook.

Iemand die niet zijn/haar lichaam helemaal bewoont, geeft daarmee ruimte aan ‘anti-kraak’, wat parasieten, ziektes, maar ook ‘aanhangende’ en dus parasiterende energieën kunnen zijn. Omdat ik nu zelf ook nogal met dit stuk bezig ben, merk ik ook dat een parasiet je werkelijk als een sluipmoordenaar aanvalt en probeert te manipuleren. Soms merk ik dat dieren een ziekte zoals bijvoorbeeld lyme hebben, zodat er bij de eigenaren van alles ‘aangeraakt’ wordt. Dus nogmaals, het is ook echt een wake-upcall voor iedereen.

Wat ik ook een punt is, is de tegenstelling in behandeling tussen regulier en complementair. Een samenwerking en uitwisseling van kennis zou werkelijk de krachten bundelen. Dus dat wat nu juist
eigenlijk gevraagd wordt volgens de boodschap van de teken: op naar een nieuwe manier van omgaan met gezondheid vanuit bewustzijn en samenwerking op alle niveaus. Dus zowel wat nodig is om als individu te herstellen van lyme, om als bevolking weer in onze kracht en oude eigen-wijsheid te komen.

> lees hier meer over Anita

Comments

  1. Mooi en duidelijk geschreven… de boodschap is over gekomen dank je wel
    groet van Dinie

Leave a Comment