budget tip goedkope paardrijschoenen

Budget tip: goedkope ‘paardrijschoenen’

In Do It Yourself, Natuurlijk paarden houden by Linda Lebesque1 Comment

Ik heb de neiging om dingen nogal af te dragen (kleding, schoenen en zelfs auto’s, al rij je die dan). Na maanden met de gaten in mijn schoenen te hebben gelopen, heb ik ze toch maar weggegooid. Toen ik laatst in de stap liep bedacht ik me dat die dure paardrijschoenen, hoe mooi ook, toch een stuk goedkoper moesten kunnen.

Dus ik naar de goedkopere schoenenwinkels om te kijken of ze daar iets hadden wat voor paardrijschoenen door kon. En laten de winkels daar op dit moment toch eens vol mee staan! Er zijn allerlei stoere schoenen en boots te koop met stroeve zolen en kleine hakjes zodat je voet niet in de beugel blijft hangen.

Mijn keus is gevallen op deze ‘veterboot’ van Graceland. Ze kosten slechts € 34,95! Je kunt ze in de winkel kopen en ook online bestellen.

budget-tip-paardrijschoenen-4

Ze lopen heerlijk en houden je voeten lekker warm. Ze zijn namelijk gevoerd met een soort synthetisch bontje. Als je snel zweetvoeten hebt moet je hier misschien even rekening mee houden ;) Ze zijn goed waterdicht, al moet je er door de veters niet tot aan je enkels mee in de modder gaan lopen. Maar dat vind ik geen probleem, daar zijn dit soort schoenen ook niet voor bedoeld.

budget tip goedkope paardrijschoenen

Net gewone paardrijschoenen toch? Ik draag ze onder mijn jodhpurbroeken, maar je kunt ze ook met chaps over je gewone rijbroek dragen. Ik ben in ieder geval erg blij met deze budget aankoop!

Oh, en nog een andere tip. Als je graag leren outdoorlaarzen wil bestellen, kijk dan eens op de site van de ANWB of loop de ANWB winkel binnen. Op hun outdoorlaarzen zit nu 25% korting. Nog steeds niet zo goedkoop als de veterboots van de Van Haren, maar zeker een stuk goedkoper dan ze normaal zijn. Je kunt hun collectie hier bekijken.

Leave a Comment