paardenpoort staal

Gave paardenpoorten van metaal

In Natuurlijk paarden houden, Persoonlijk by Linda Lebesque4 Comments

Zag jij op Facebook ook zo’n mooie paardenpoort van metaal voorbij komen? Zou dat niet super gaaf zijn voor op stal, de oprit of een andere doorgang? Wij raakten geïnspireerd en gingen zoek naar meer gave paardenpoorten van metaal.

Bron

Dit is dezelfde poort als hierboven, maar dan in verroest staal. Welke vind jij mooier?

Bron

Wel mooi hoor, maar er zijn zoveel meer dingen mogelijk.

Bron

Dit is eigenlijk een ‘schilderij’ van metaal, maar zo’n patroon zou ik echt heel mooi vinden in een paardenpoort.

Bron

Wel een beetje vlak, maar leuk om te combineren met een boom en als kleine poort te gebruiken.

Bron

Niet zo’n mooie afbeelding, maar ik vind dit wel een hele mooie poort!

Bron

Dit vind ik echt prachtig, alleen zou ik ‘m zelf liever verroest hebben. Hier heb je wel een zonnebril voor nodig ;)

Bron

We hebben net een nieuwe poort voor de oprit, maar ik wil ook nog heel graag een paardenpoort. Ik denk dat dit de poort achter in de wei naar het bos wordt. Heb ik even geluk dat Bart dat voor me kan maken! Wil jij ook zo’n paardenpoort? Neem dan even contact met hem op, hij maakt allerlei prachtig maatwerk in metaal.

Comments

  1. Omg! Those wooden look horse gates are unbelievable! Do I dare ask what the price range is?

  2. Ja zo’n poort wil ik ook wel, de mooiste vind ik het steigerende paard met de boom, daarna de verroestte versie van de naar elkaar kijkende paarden. Leuk als dat in Frankrijk gemaakt kon worden. Geen zin in een vakantie in de Aveyron?
    Dank je, Linda, voor je leuke en frisse berichten, met veel interessante informatie!
    Suzanne

Leave a Comment