natuurlijk paarden heeft een nieuwe eigenaar

Natuurlijk Paarden heeft een nieuwe eigenaar

In Natuurlijk paarden houden, Persoonlijk by Linda Lebesque57 Comments

De oplettende bezoeker heeft het misschien al gemerkt… Natuurlijk Paarden heeft een nieuwe eigenaar. Na vijf jaar heel veel tijd, liefde en energie in deze website gestoken te hebben, was het voor mij tijd voor een nieuwe stap.

Hoe is het ook alweer begonnen?

Het idee voor Natuurlijk Paarden ontstond tijdens mijn studie communicatie. Na meerdere mislukte pensionstal-ervaringen wilde ik zelf iets creëren. Waar en hoe was nog niet helemaal duidelijk, maar ik kon wel alvast ideeën opdoen. En waarom zou ik dat niet delen met andere geïnteresseerden? Meteen een mooi ‘projectje’ om te leren over online marketing. Jullie volgden onze reis vanaf ons huurhuis met wei tot aan de verhuizing naar ons boshuis met paardenparadijsje op 2000 vierkante meter. Lees hier over mijn paddock paradise.

paddock paradise aan huis

Van persoonlijke blog naar professioneel platform

Niet alleen mijn veestapel werd groter. Natuurlijk Paarden is uitgegroeid tot een prachtig en groot platform. In het begin waren er nog geen 30 bezoekers per maand, nu inspireren we duizenden paardenmensen over natuurlijk paarden houden, gezondheid, voeding en gedrag. Het werd steeds meer een bedrijf, alleen dan zonder de juiste eigenaar.

Het koste me moeite om Natuurlijk Paarden te combineren met mijn bedrijf Linda Raakt. Sinds ik mama ben wil ik niet meer zoveel uren werken als voorheen en ik vind het fijner om te focussen op één project. Natuurlijk Paarden kreeg niet meer de aandacht die het verdiende en tegelijkertijd kwam ik niet verder met mijn andere plannen. Ook werd het na het overlijden van Luck keihard duidelijk dat ik vooral mét mijn paarden wil genieten van het samenzijn, en niet alleen vanaf mijn werkplek naar hen wil kijken.

genieten van mijn paarden vanuit huis

Fijne samenwerking

Dat Natuurlijk Paarden zou blijven bestaan was voor mij meteen duidelijk. Ik ben dan ook super blij dat ik het ‘Natuurlijk Paarden-stokje’ mag overdragen aan Marianne Gloudemans. Haar liefde en passie voor gezonde en gelukkige paarden is minstens net zo groot als die van mij en ik heb er het volle vertrouwen in dat de site op een geweldige manier wordt voortgezet. Dat gebeurt al. We werken samen aan een fijne overdracht en daarna trek ik mij volledig terug. Waar nodig help ik met advies én natuurlijk blijf ik de website persoonlijk volgen.

En jullie hebben het vast al gemerkt, Marianne schrijft zelf ook graag. En hoe! Hier vind je haar artikelen.

Dankjewel! Ook van je paard

Lieve natuurlijk-paardenliefhebbers, ik wil jullie bedanken voor de mooie jaren. Wat ben ik trots op deze positieve, inspirerende plek op internet. Samen zorgen we voor gezonde en gelukkige paarden én een mooiere wereld. Jullie betrokkenheid, de foto’s en tips die jullie delen en de openheid waarmee jullie willen leren voor je paard zorgen voor een warm hart.

Heel veel plezier, liefde en geluk.

Liefs, Linda

Image

Linda Lebesque

Oprichtster NatuurlijkPaarden.nl
Blogs Linda Raakt

Leave a Comment