Schriktraining 2.0

In Do It Yourself, Grondwerk, Paardengedrag en communicatie, Persoonlijk by Linda Lebesque1 Comment

Hier zie je de verharding in mijn paddock paradise. Ik heb niet zo’n groot stuk stoep, maar ben er toch heel blij mee. Vooral in de herfst en winter is het echt een must, en het is makkelijk om hier te voeren en te zadelen. Op de foto zie je wel dat een hoekje een beetje provisorisch is aangelegd. Dit was eerst nog geen probleem omdat er zand omheen lag, maar dat is door al het gewandel weggesleten.

schriktraining

Op deze foto zie je ook dat het ondertussen een behoorlijke uitstekende rand is. Ik wil niet dat ze zich verstappen of een wond oplopen, dus wilde ik hier graag een wandje plaatsen.

schriktraining-paarden

En Bart maakt het voor mij. Heerlijk zo’n handige vent!

schriktraining-2

Bliss vindt het niet zo interessant. Schriktraining? Niet nodig…

schriktraining-bliss-2

Misschien ligt er nog wat te eten in die bak? Het geluid van de hamer op het hout was best hard maar haar aandacht was eerder bij de camera ;)

schriktraining-bliss

Hamer, welke hamer… Maak je een mooie foto van mij? Of heb je misschien een snoepje in je zak?

bliss-schrikt-niet

Op de foto hieronder zie je hoe het ‘muurtje’ er nu bij staat. Het wint geen schoonheidsprijs, maar doet wat het moet doen. We knappen graag alles zo goedkoop mogelijk op en met spullen die we nog hebben liggen. Mooi opknappen komt wel als we ooit ons eigen huisje hebben. 

nieuw-hekje

Werkt erg leuk, de paarden gaan ervoor en achter staan – het hangt toch lekker op de een of andere manier. Binnenkort komt hier een groot hooinet, voor nu werkt in dit hoekje voeren ook prima. Vanaf de andere kant kunnen ze er ook een klein beetje doorheen eten.

schriktraining-paarden2

En zo ziet het muurtje er van de andere kant uit. Inmiddels hangt de slang aan de pallet.

Wil je zien hoe mijn hele paardenstulpje erbij ligt? Hier vind je een plattegrond met beschrijving van mijn paddock paradise. Bart maakt trouwens ook hele mooie metaalkunst en objecten, zeker de moeite waard om zijn site eens te bekijken.

Leave a Comment